Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

ANPP ROMFISH

ROMFISH -VA PROPUNE

Asociatia Nationalã a Producãtorilor din Pescarie ROMFISH a fost înfiintatã în 2008, pe structura vechii Asociatii a Crescatorilor de Peste MOLD FISH.
ROMFISH funcþioneazã în baza OUG 26/2000 si se bazeazã pe principiul participarii si reprezentãrii tuturor celor implicati în sectorul pescaresc din România (fermieri, procesatori, organizaþii pescaresti, furnizori de servicii în domeniul pescaresc).
Principiul de reprezentare este bazat pe producþia livratã în anul anterior, iar cotizatia este un procent din cifra de afaceri. Asociatia este reprezentatã de un Presedinte Onorific, ales pe o perioada de doi ani si de cãtre Consiliul Director. Consiliul Director este alcãtuit din primii 10 membri, în ordinea descrescãtoare a cifrei de afaceri, plus un reprezentant desemnat din rândul procesatorilor.
Scopul acestei Asociaþii este acela de a milita pentru asigurarea unui cadru legislativ si organizatoric rezonabil pentru cei ce activeazã în sectorul pescãresc.
De asemenea, vizam cresterea cotei de piata pentru pescaria româneasca, precum si reducerea costurilor de aprovizionare cu materii prime si materiale.
ROMFISH isi propune sã fie un partener de consultãri responsabil si serios, pentru promovarea interesului comun al sectorului pescãresc si pentru sprijinirea partenerilor de dialog social, în asigurarea unui cadru legislativ modern, nebirocratic, suplu, adaptat la realitatile existente si bazat pe potenþialul de dezvoltare, în conditiile competitivitati europene si internaþionale.
Daca si Dumneavoastrã împartasiti aceste principii, vã asteptãm alaturi de noi.

ANPP ROMFISH va recomanda:

Fara imagine
ROMFISH - COLABORATORI
Asociația Națională a Producătorilor din Pescărie ROMFISH a fost înființată în 2008, pe structura vechii Asociații a Crescătorilor de Pește MOLD FISH. ROMFISH funcționează în baza OUG 26/2000 și se bazează pe principiul participării și reprezentării tuturor celor implicați în sectorul pescăresc din România [...]
Fara imagine
ANPP ROM FISH - CAUTA COLABORATORI
Asociația Națională a Producătorilor din Pescărie ROMFISH a fost înființată în 2008, pe structura vechii Asociații a Crescătorilor de Pește MOLD FISH. ROMFISH funcționează în baza OUG 26/2000 și se bazează pe principiul participării și reprezentării tuturor celor implicați în sectorul pescăresc din România (fermieri, [...]
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.
Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN