Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

ANPP ROMFISH

ROMFISH - COLABORATORI

Asociația Națională a Producătorilor din Pescărie ROMFISH a fost înființată în 2008, pe structura vechii Asociații a Crescătorilor de Pește MOLD FISH.
ROMFISH funcționează în baza OUG 26/2000 și se bazează pe principiul participării și reprezentării tuturor celor implicați în sectorul pescăresc din România (fermieri, procesatori, organizații pescărești, furnizori de servicii în domeniul pescăresc).
Principiul de reprezentare este bazat pe producția livrată în anul anterior, iar cotizația este un procent din cifra de afaceri. Asociația este reprezentată de un Președinte Onorific, ales pe o perioada de doi ani și de către Consiliul Director. Consiliul Director este alcătuit din primii 10 membri, în ordinea descrescătoare a cifrei de afaceri, plus un reprezentant desemnat din rândul procesatorilor.
Scopul acestei Asociații este acela de a milita pentru asigurarea unui cadru legislativ și organizatoric rezonabil pentru cei ce activează în sectorul pescăresc.
De asemenea, vizăm creșterea cotei de piață pentru pescăria românească, precum și reducerea costurilor de aprovizionare cu materii prime și materiale.
ROMFISH își propune să fie un partener de consultări responsabil și serios, pentru promovarea interesului comun al sectorului pescăresc și pentru sprijinirea partenerilor de dialog social, în asigurarea unui cadru legislativ modern, nebirocratic, suplu, adaptat la realitățile existente și bazat pe potențialul de dezvoltare, în condițiile competitivității europene și internaționale.
Daca și Dumneavoastră împărtășiți aceste principii, vă așteptăm alături de noi.

ANPP ROMFISH va recomanda:

imagine
ROMFISH -VA PROPUNE
Asociatia Nationalã a Producãtorilor din Pescarie ROMFISH a fost înfiintatã în 2008, pe structura vechii Asociatii a Crescatorilor de Peste MOLD FISH. ROMFISH funcþioneazã în baza OUG 26/2000 si se bazeazã pe principiul participarii si reprezentãrii tuturor celor [...]
Fara imagine
ANPP ROM FISH - CAUTA COLABORATORI
Asociația Națională a Producătorilor din Pescărie ROMFISH a fost înființată în 2008, pe structura vechii Asociații a Crescătorilor de Pește MOLD FISH. ROMFISH funcționează în baza OUG 26/2000 și se bazează pe principiul participării și reprezentării tuturor celor implicați în sectorul pescăresc din România (fermieri, [...]
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.
Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN